Furtul de la banca (I)

Si-a dat seama ca ceva nu era in regula doar acasa . a fost sa-si ridice niste bani pentru cheltuielile zilnice de pe card. doar acasa si asta dupa vreo doua ore si-a dat seama ca nu mai avea in posesie cardul adevarat ci o copie ordinara. deja foarte speriat s-a indreptat spre sediul bancii unde era si bancomatul de la care a luat banii. isi luase gandul de la banii din cont care oricum nu erau asa multi, dar vroia sa se lamureasca cum a fost posibil. cand s-a apropiat de banca peste oras se asternea intunericul. in fata bancomatului a ramas cu gura cascata, era distrus de jumatate . o gramada de carduri erau in locasul aparatului, fara sa se gandeasca prea mult le-a luat in mana si foarte surescitat a inceput sa bata in usa bancii, paznicul nu se vedea nicaieri. intr-un tarziu a aparut si el de undeva din interiorul bancii
– care-i problema
– pai d-voastra nu vedeti ca vi s-a spart bancomatul?
-cee!!!
A iesit ,s-a uitat si a intrat inapoi in banca ca furtuna punand mana pe telefon. dupa ce a inchis l-a rugat si el sa-l lase sa sune la sediul central sa vada totusi daca mai are banii in cont, nu era o suma foarte mare, vreo 450 de lei, dar pentru el erau supravietuirea in urmatoarele saptamani. D-na Gheorghiu asa cum s-a prezentat i-a confirmat ce era de asteptat, contul era gol. era deznajdaduit, ce-o sa faca in zilele care vin. in fata bancii deja opreau masinile de politie, cele de la trupele speciale sau ce o fi fost, in gandul lui mirandu-se ironic de o asemenea desfasurare de forte la..spartul targului. era convins ca pentru cateva zile o sa dea cu subsemnatul cat nu ar fi dat intr-un an intreg in conditii normale. s-a asezat pe un scaun convins ca nu o sa plece prea curand din sediul bancii….

din ciclul ce am visat azi noapte

Reclame

4 comentarii la “Furtul de la banca (I)

 1. Lucia Verona spune:

  Concluzie: să scoţi bani de la bancomat doar cînd e banca deschisă!
  Mişto scris!

 2. codeus41 spune:

  multumesc Lucia pentru aprecieri. chestia ca hotii au pus o chestie falsa care retinea cardul adevarat si-ti dadea o copie, ei reveneau si scoteau banii din cont. cam asa ceva. inca nu am experienta mare pentru a reda o poveste, eu un fel de rezumat care inca nu s-a terminat si tot ce vei citi cu acest titlu a fost doar un vis azi noapte, asta e partea amuzanta

 3. Nea Costache spune:

  Un cosmar care pentru unii a devenit realitate! Un prieten de-al meu a mers la un bancomat din apropiere si a scos 50 de ron. Peste o ora a revenit sa scoata iar, dar…cardul era gol. La banca i s-a spus ca a ridicat toata suma, cca. 2700RON de la un bancomat din Craiova, la vreo doua ore de mers cu masina. A primit banii inapoi abia dupa trei saptamani. Daca erau retrasi banii din aceeasi localitate, nu-i mai vedea!!!

  • codeus41 spune:

   da nea Costache din pacate singura „dovada”in asemenea situatii este imposibilitatea fizica de a fi in doua locuri deodata, in rest D-zeu cu mila.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s