Singuratatea

statea afundat in fotoliu cu un pahar de vin in mana si privirea pierduta undeva dincolo de peretii care-l inconjurau. gandurile il napadeau,obosise sa se mai si gandeasca, obosise sa fie altcineva decat era si totusi de ce-l durea atat de tare plecarea ei. plecase fara un cuvant dupa ani de zile in care a facut tot ce-a vrut din el. devenise o umbra a ceea ce a fost.o urma a ei, parca cersind in fiecare zi atentia ei. Se uita in oglinda si de acolo parca il privea un strain,nu se recunostea. ofta adanc ducand paharul la gura sorbi din vin,era de la prima lor aniversare de un an, nu l-a desfacut pana acum. visa atunci ca-l vor desface amandoi atunci peste multi ani cand timpul va fi trecut peste ei,acum.. ce rost mai avea viata fara ea, gandul sa se ridice sa caute in dulapiorul din baie ceva tare care sa-l termine cat mai rapid ii dadea tot mai mult tarcoale, oare ar fi plans?
Isi dorea sa o faca si sa ramana undeva suspendat deasupra lumii sa-i vada reactia cand ar fi aflat ca din cauza ei el a plecat.
Se scutura ca de un vis urat, nu, nu-i va da aceasta satisfactie, chiar de maine va iesi in oras la agaţat, ce crede ea ca nu-si va gasi pe alta ,ca va sta sa planga toata viata de dorul ei.
se scutura patruns pe neasteptate de frig, avea impresia ca moartea venise nechemata, dar nu, se stinsese doar focul din camin.

Reclame

4 comentarii la “Singuratatea

  1. matilda spune:

    Foarte frumos scris, felicitări, Cody ! Există şi asemenea momente în viaţa unui om.

  2. Nea Costache spune:

    Felicitari Cody! O poveste trista, frumos scrisa! O seara minunata!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s