Axa Bucuresti-(Giurgiu)-Neptun

A venit ziua hotarata in care careul de asi a plecat de la Bucuresti spre stiinta unuia dintre asi la Giurgiu. Au fost insotiti si de superba fetita a unuia dintre asi. la iesirea pe A2 asul pentru care se puse la cale toata aceasta expeditie inca nu banuia ca ceilalti trei asi aveau cu totul alta destinatie in cap decat cea pe care i-au spus-o lui. El saracu inca credea ca vor merge la Giurgiu,misterul s-a risipit in sfarsit cam pe unde e sediul politiei autostrazii, unde si-a dat seama ca numai orasul Giurgiu nu o sa-l vada in ziua aceea. pentru el ineditul a venit in zona podurilor de la Cernavoda, nu mai vazuse pana atunci niciodata Dunarea in realitate, binenteles ca tot drumul a plouat, dar asta pe drum, nu divulgam mai mult …deocamdata referitor la ploaie. au ajuns si in Constanta, doar au trecut prin ea si au luat-o mai departe. In zona Techirghiol pe neasteptate i s-a desfasurat inaintea ochilor Ea mareata si parca mult prea linistita, cuvintele i-au ramas undeva in gat nerostite, era coplesit de imensitatea ei, a fost prima intalnire dintre ei doi, ea imperturbabila, el coplesit de emotii.Era acolo inaintea lui, a dorit sa o vada de cand se stie, viata insa nu i-a permis sa o vada pana acum. In timp ce Careul de asi se avanta prin ploaie spre destinatie cei mai multi plecau grabiti de la mare,spre regretul lor cred de a doua zi. Au ajuns si in Neptun unde s-au cazat la o vila cu gradina care dadea pe faleza in apropiere de vila prezidentiala.Dar mai multe data viitoare despre ce s-a intamplat mai departe….

Reclame

14 comentarii la “Axa Bucuresti-(Giurgiu)-Neptun

 1. Lilick spune:

  Faza cu Giurgiu a fost mortala. Cum s-a transformat el in Neptun… Hahaha!

 2. Lilick spune:

  Hahaha! Da, daaa… stiu! Mare Dunarea asta. A plouat mult.

 3. Lucia Verona spune:

  Da, o Dunăre cît Marea Neagră! Cody, sorry, poate tu chiar voiai la Giurgiu… Dar dacă aşa era scenariul 🙂

 4. matilda spune:

  Ţi-ai văzut visul cu ochii. Doamne, ce bine e să ai prieteni ! Mă bucur pentru tine, dar am totuşi o nemulţumire : încă nu ne-am cunoscut, dar poate mai faci cîndva un drum pînă la … Giurgiu !

  • codeus41 spune:

   Matilda si mie imi pare rau ca nu ne-am cunoscut inca dar chiar am avut un program destul de incarcat. da, data viitoare, eu sunt sigur ca ne vom intalni, tu?

 5. matilda spune:

  evident, Cody, nu mai scapi !

 6. mihai 4 spune:

  Cody,se pare ca ai luat teapa dar o teapa frumoasa,frumoasa!Acum ar trebui sa faci ”gat” sa te duca si la Giurgiu,nu crezi?Ai grija cu ei deacum si iti zic un secret:gasca asta e pusa pe traznai mereu,deci fi cu ochii pe ei,omule.

 7. Neliniştitu' spune:

  Băi, Codiliane, faină oglindă avea trenul ăla de Giurgiu. :))

 8. codeus41 spune:

  Ase-i Adi, si io m-am gandit la treaba asta 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s