Operatia

De vreo 2 zile avea niste dureri foarte mari in partea dreapta la burta, mama lui nu mai stia ce sa faca,la luat si s-au dus la dispensar unde un doctor care prea putin ii pasa de suferintele oamenilor s-a grabit sa-i puna un diagnostic cel putin bizar, dupa parerea „ilustrului” doctor suferea cu ficatul si asta asa la prima lui „vedere” fara analize fara nimic. El avea doar 14 ani, putin probabil sa sufere de ficat.doctorul i-a prescris niste medicamente si acasa. noaptea urmatoare durerile au devenit atroce, toata noaptea s-a rascolit in pat vegheat de mama lui. Dimineata nervoasa si-a luat copilul si a mers din nou la dispensar cerand insistent bilet de trimitere la policlinica. ajungand in Alesd la policlinica cei din policlinica au inceput sa-i faca tot felul de analize,asteptand rezultatele brusc durerea l-a lasat,el fericit nevoie mare statea pe capul mamei sa se intoarca acasa ca nu-l mai doare, ura mirosul de spital care exista si acolo in policlinica. Mama neinduplecata nu a cedat impulsului copilaresc al odraslei. La ora 13 au venit si rezultatele si mergand la doctor sa le vada, acesta puse diagnosticul implacabil avea apendicita cronica(peritonita).Doctorul a dat telefon la spital pentru a-l opera de urgenta, la ora 14 deja era pe masa de operatie, chirurgul i-a spus mamei lui ca daca ar mai fi intarziat pana la ora 18 se putea pregati de inmormantare. Viata lui atarnase de un fir de par si de aroganta unui medic dintr-un dispensar oarecare.

Reclame

2 comentarii la “Operatia

  1. Lilick spune:

    „de un fir de par si de aroganta unui medic dintr-un dispensar oarecare.” Nu cred ca era vorba de aroganta, ci de altceva chiar mai grav: slaba pregatire profesionala, indolenta…

    Noroc ca pe talerul celalalt al balantei dragostea si grija mamei au atarnat mai greu.

  2. codeus41 spune:

    slaba pregatire este insotita intotdeauna de aroganta persoanei ca ea este bine pregatita. chiar in situatia de fata cand mama i-a zis doctorului ca odrasla nu are ce zice el, aluia nu-i venea sa creada ca o oarecare il contrazicea pe el, mister doctorul cu facultatea facuta, si retine asta era pe vremea cand in Romania se mai facea inca facultate, nu as vrea sa incap pe mana astora de acum care au facut facultatea cum au facut-o.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s