Ia periuţa neamule!!!!

Aseara am vazut o chestie care daca nu am traii in Romania as zice ca e facuta la camera ascunsa.Dar cum traim in Romania nimic nu ma mai mira sau aproape nimic. Deci ce s-a intamplat,d-nul Nati Meir strangea semnaturi pt a-si depune candidatura sa pt alegerile prezidentiale si nu o facea oricum ci in stilul comico-pitoresc cu care ne-a obisnuit d-nia sa.adica pui semnatura primesti o periuta de dinti gratis. daca fac si analogia era strict necesara periuta ca dupa semnare probabil multi trebuiau cumva sa inlature greata din gura ))). ba chiar o femeie ase mai intre doua varste si cam din patura de la extrema de jos a societatii nici macar nu stia pt ce a semnat,doar ca a semnat. Si cam asa se desfasoara lucrurile in Romania noastra, o masa enorma de oameni care habar nu au pe ce lume traiesc condusi de o masa politica care are tot interesul de a tine aceasta masa la limita prostiei si si analfebetismului. Imi vine sa fac o paralela intre Romania actuala si epoca Inchizitiei cand Biserica nu promova deloc alfabetizarea maselor tocmai pe considerentul ca masa care nu are carte e mai usor de pacalit si de manevrat. Istoria intotdeauna are prostul obicei ca se repeta, e drept la alte dimensiuni si coordonate dar se repeta. nimic nu e nou sub soare

Reclame

2 comentarii la “Ia periuţa neamule!!!!

  1. Paul Gabor spune:

    Ca dezinfectia sa fie rapida ar trebui incercata o perie de sarma. Pe testicule, la Nati Meir… Cum dracu poa sa te cheme Nati si sa fii candidat? Nu e un nume de balonzaider?

  2. codeus41 spune:

    uite ca se poate.si culmea a bagat pe afise poza lui Columbeanca.ca vezi D-ne il sustine.mai exact sloganul suna cam asa”o vreti pe Monica Columbeanu votati Nati Meir presedinte”pe mine sincer m-a bufnit rasul. Deja vedeam cum stau toti votanti la coada la poarta Cotroceniului sa le-o dea Nati Meir pe Columbeanca …pe tava ))))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s