11 contra 11

Parca ar fi un meci de fotbal dar nu, e o disputa intre doua partide care culmea mai sunt si in coalitie la guvernare.Ce-si disputa astea doua partide . binenteles postul de comisar european. au iesit 11 PSD-isti si 11 PDL-isti. ei acu e acu, din partea cui sa fie noul comisar european? mai Fratilor ca sa nu fie cu banat puneti voi acolo mai multe bile ca la loto sau la tragerile de la FIFA cu echipele de joc si extrageti o bila ,si care o fi PSD sau PDL, ala sa numeasca comisarul european, ca alta solutie eu nu vad decat daca va luati de cap si care pe care(nu ar fi prima data).

Reclame

4 comentarii la “11 contra 11

 1. Lucia Verona spune:

  Cody, nu e chiar aşa de simplu, negocierea nu e doar între PSD şi PDL, ci şi cu cei de la Bruxelles. Pentru ca să primească un portofoliu important, candidatul trebuie să fie europarlamentar şi să aibă acolo prestigiul şi relaţiile necesare, ca să treacă la vot. S-a mai întîmplat ca Parlamentul European să trîntească la vot o comisie întreagă pentru că dintr-o ţară era propus pentru funcţia de comisar un personaj indezirabil.

 2. codeus41 spune:

  s-a intamplat si ca un anume personaj si-a facut bagajele pt Bruxelles si s-a intors cu coada intre picioare. stim noi cine

 3. Lucia Verona spune:

  Personajul de care vorbeşti nu era bine văzut la Bruxelles. Lucrurile astea se negociază cu toate părţile implicate. Nu e ca la numirea de ambasadori – preşedintele numeşte ambasadorul şi dacă statul în care e numit nu are obiecţii e OK. Comisarul european nu este ambasador, ci înalt oficial european, numit de Preşedintele Comisiei Europene la propunerea ţării respective şi votat de plenul Parlamentului European.

 4. codeus41 spune:

  Stiu Lucia este exact ca si la alegerea guvernului national doar ca la scara europeana.unde „guvernul”european trebuie sa obtina majoritate absoluta nu doar majoritate simpla.Dar oare ma intreb nu si-au pus si europenii ochelari de cal. nu inteleg ce au avut cu Vosganian dar tot la fel nu inteleg de ce e privita Macovei atat de bine la Bruxelles, cand de fapt in tara se stie foarte bine cate parale face.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s